LlibresDigitals.cat
Llibertat i Catalunya... no cal que digui res més!
Josep Maria de Sagarra

Inici > Blog > Aprèn com llegir llibres EPUB al Kindle fàcilment
Aprèn com llegir llibres EPUB al Kindle fàcilment

Creat per: anonim.
Data creació: 11/01/2021
Categoria: Blog

Gràcies a dispositius lleugers com el Amazon Kindle, els amants de la lectura poden tenir tots els llibres que estiguin llegint a la mà, on sigui que es trobin. No obstant això, tot i que el Kindle és indubtablement un dels millors de llibres electrònics en el mercat, té un inconvenient: no és compatible amb el format EPUB , un dels més populars del món. De codi obert i ús gratuït (com els textos de domini públic de llocs com Projecte Gutenberg ), aquest tipus d'arxius és admès en la majoria dels lectors, excepte el d'Amazon. Però això no ens atura, i si vols llegir llibres EPUB en Kindle, tenim la solució per a tu.

Usa Calibre

Kindle és compatible amb el format patentat d'Amazon, AZW, així com amb el format MOBI. Si tens un arxiu EPUB que vols llegir en el teu Kindle, ara és possible.

La forma més simple d'aconseguir-ho és convertir-lo a el format MOBI. Per això, hi ha diversos programes que et poden ajudar. Un dels més populars és Calibre, que permet als usuaris organitzar ebooks i convertir-los en diferents formats. El millor de tot és que pots descarregar Calibre totalment gratuïts en línia , ja que està disponible per a Windows, Mac OS X i Linux.

Un cop hagis instal·lat Calibre, el següent pas és afegir un llibre EPUB a la biblioteca. Descarrega l'arxiu al teu ordinador des de la web del Project Gutenberg, Ebookation, ..., i després fes clic al botó que diu Afegir llibres a Calibre .


Si vols seleccionar un fitxer específic, fes clic a Afegir llibres des d'un sol directori , després busca l'arxiu i selecciona'l.

Després d'haver afegit el llibre electrònic a la teva biblioteca Calibre, seleccioneu-lo i després fes clic a Converteix llibres .

Això obrirà una nova finestra, que et brinda nombroses opcions per ajustar les dades i el format de l'arxiu nou que crearàs. En el nostre cas, considerem que l'únic que importa és el format de sortida, que pots seleccionar des d'un menú desplegable a la part superior dreta. Assegura't que aquest camp estigui configurat en MOBI.

El procés de conversió pot prendre un minut. Un cop hagis acabat, el més sencill és connectar el teu Kindle i fer clic al botó dret en el llibre electrònic que està en la teva biblioteca  selecciona opció Enviar al dispositiu, i després Enviar a la memòria principal.

Un altre opció, és fer clic amb el botó dret en el llibre electrònic que està en la teva biblioteca i selecciona Obrir la carpeta que el conté.

L'arxiu MOBI hauria d'estar allà. Ara, simplement connecta el teu Kindle al teu ordinador, després copia i enganxa el fitxer MOBI al teu Kindle.




Usa Kindle Previewer 3

Un altre programa fiable per convertir arxius EPUB a MOBI és el Kindle Previewer d'Amazon, disponible com a descàrrega gratuïta per a Windows macOS . L'aplicació ofereix una vista prèvia de l'aparença dels llibres electrònics en diversos models de Kindle. Per previsualitzar amb precisió un arxiu EPUB, la Vista Prèvia el convertirà automàticament en MOBI.

Per utilitzar Kindle Previewer, descarrega'l i instal·la, i després selecciona Obrir llibre a la pàgina principal.

Després d'un curt temps, el procés de conversió finalitzarà i s'obrirà un quadre de diàleg per avisar i proporcionar un enllaç a la carpeta on es va guardar el nou arxiu. Fes clic per veure la ubicació de l'arxiu.

Ara que tens un arxiu MOBI, l'únic que has de fer és moure al teu Kindle. Connecta el dispositiu al teu ordinador, després copia i enganxa el fitxer MOBI al teu Kindle i així de fàcil ja podràs gaudir del teu EPUB!

Font: digitaltrends.com


Categories:

Totes
Contacte     Anuncis     Forum     Botiga     Avís legal