LlibresDigitals.cat
La nostra llengua és la nostra pàtria.
Joan Fuster

Inici > Botiga > Ebooks > Cinquanta ombres més fosques
Ebook
Ampliar
Títol: Cinquanta ombres més fosques
Gènere: Erotisme
Editorial: Rosa dels Vents
Enllaç: Llibre
Autor: E. L. James


Resenya:

Intimidada per les peculiars pràctiques eròtiques i els obscurs secrets de latractiu i turmentat empresari Christian Grey, lAnastasia Steele ha trencat la seva relació per començar una nova carrera en una editorial de Seattle.
Però el desig per en Christian encara domina cada un dels seus pensaments, i quan Grey li proposa reprendre la seva aventura, lAna no shi pot resistir. Reinicien la seva tòrrida i sensual relació, però mentre en Christian lluita contra els seus dimonis, lAna sha denfrontar amb la ira i lenveja de les dones que la van precedir, i també ha de prendre la decisió més important de la seva vida...

«Cinquanta ombres: Lexitosa combinació dhistòria romàntica i joc eròtic dalt voltatge que ha tocat la fibra de moltes dones.»
Daily News

Cinquanta ombres més fosques és la segona part de la trilogia Cinquanta ombres, que es va iniciar amb Cinquanta ombres den Grey i que té com a tercera part Cinquanta ombres alliberades. L'autor / a E. L. James ha desempeñado varios cargos ejecutivos en televisión. Está casada, tiene dos hijos y vive en Londres. De niña, soñaba con escribir historias que cautivaran a los lectores, pero postergó sus sueños para dedicarse a la familia y a su carrera. Finalmente reunió el coraje para escribir su primera novela, Cincuenta sombras de Grey, a la que siguieron Cincuenta sombras más oscuras y Cincuenta sombras liberadas.Con motivo del fenómeno editorial que ha supuesto la trilogía «Cincuenta sombras», con gran repercusión en los medios, los derechos de traducción cedidos a cincuenta países y que ya ha vendido más de sesenta millones de ejemplares en todo el mundo, la revista Time ha nombrado a E. L. James una de las cien personas más influyentes del año. Universal Pictures y Focus Features han comprado los derechos cinematográficos. Altres llibres del mateix autor Cinquanta ombres den Grey Cinquanta ombres den Grey 9,99 € Altres llibres que et poden int

VenedorPreuFormatEnllaç
Amazon6.64 € 4.74 €KindleComprar

Autor
Font: www.eljamesauthor.com
Ampliar
Nom: E. L. James


E.L. James ha exercit càrrecs executius en televisió. Està casada, té dos fills i viu a Londres. De petita, somiava escriure històries que captivarien als lectors, però va postergar els seus somnis per dedicar-se a la seva família i a la seva carrera. Finalment va reunir el coratge per escriure la seva primera novel•la “Cinquanta ombres de Grey”. És també l'autora de “Cinquanta ombres més fosques” i “Cinquanta ombres alliberades”, publicades també per l'editorial Grijalbo. Amb motiu del fenomen editorial que ha suposat la seva trilogia «Cinquanta ombres», amb gran repercussió en els mitjans i que ja ha venut milions d'exemplars, la revista Time ha nomenat a EL James una de les cent persones més influents de l'any. Els drets de traducció ja s'han venut en quaranta països, i Universal Pictures i Focus Features han comprat els drets cinematogràfics.


Llibres del mateix autor/s
Categories relacionades
Gèneres:
Acció i aventura (13)
Antologies (1)
Antropologia (1)
Arquitectura (1)
Art i fotografía (1)
Assaig (8)
Autoajuda (2)
Biografia (13)
Ciència (13)
Ciència ficció (7)
Clàssics (10)
Còmics (2)
Contemporània (84)
Contes i proses (9)
Crítica literària (1)
Cuina (6)
Drama (6)
Dret (1)
Dret criminal (1)
Drets civils (1)
Economia (5)
Educació (5)
Emocions i sentiments (3)
Erotisme (6)
Espionatge (1)
Espiritualitat (2)
Esports (8)
Família/Relacions (11)
Fantasmes (12)
Fantàstic (28)
Fets reals (4)
Ficció (150)
Ficció bèl·lica (1)
Ficció clàssica (4)
Ficció històrica (16)
Filosofia (1)
Geografia (1)
Història (23)
Humor (8)
Industria (2)
Infantil (92)
Juvenil (101)
Misteri i suspens (23)
Mitologia (6)
Muntanya (16)
Música (1)
Nadal (7)
Narrativa (35)
Natura (2)
Negre (21)
Novel·la (44)
Periodisme (1)
Poesia (15)
Política (20)
Relats (7)
Religió (9)
Romàntica (13)
Salut (4)
Societat i cultura (5)
Software i apps (1)
Teatre (6)
Terror (9)
Thriller (2)
Viatges (14)
Violí i violoncel (1)

Gratis (60)

Epub (53)
Kindle (484)
LIT (8)
Paper (26)
PDF (1)

Totes
Contacte     Anuncis     Forum     Avís legal