|
| Ebook | |
| | | |
| Ampliar | Títol: Cuinetes Gènere: Cuina Editorial: Columna Edicions Autor: Fermí Puig | |
|
| |
| Resenya:
Cuinetes és la secció de cuina que comparteixen al programa de ràdio El món a Rac1 el reconegut xef Fermí Puig i el periodista Jordi Basté. D'aquestes trobades setmanals ara en recollim en forma de llibre l'essència: les receptes d'una cuina amb ànima, que vol deixar empremta perquè les generacions més joves en continuïn gaudint.En aquestes pàgines hi trobareu receptes de tota mena: cremes, sopes, arrossos i pastes; amb ous, patates, verdures, carn, aus, peix i marisc; i també postres. No hi trobareu tècniques enrevessades ni plats impossibles, i aconseguireu uns resultats gustosos i variats que podreu compartir amb il·lusió i satisfacció amb la gent que estimeu.A Cuinetes també hi ha un recull de les millors receptes dels oients del programa, que comparteixen així amb tots els lectors els seus trucs més personals per elaborar plats d'allò més sorprenents.I un ingredient que encara farà més bo aquest gran plat: les anècdotes més divertides viscudes per Fermí Puig, un mestre dels fogons, de la comunicació i de la vida.
| |
| | | |
|
| |
| | | |
| | | |
| | | |
|
| Autor | |
| | | |
| Font: paperblog.comAmpliar | Nom: Fermí Puig | |
|
| |
| Fermí Puig (Granollers, 1959) es va iniciar en el món de la cuina al restaurant que regentava Montse Guillén al carrer de Marià Cubí de Barcelona.Després de passar alguns anys en diferents restaurants, entre els quals El Bulli, i formar-se amb els millors professionals de tot el món, Fermí Puig va arribar a l'Hotel Majestic de Barcelona, on va engegar el restaurant Drolma. L'any 2002 va ser guardonat amb una prestigiosa estrella Michelin. Des del 1995 fins al 2003 Puig va ser executive xef del Majestic i xef del Drolma simultàniament. Fins al 2011 ha estat xef director del Drolma i del Petit Comitè.
| |
|
| |
| | | |
| | | |
|
|
| |