LlibresDigitals.cat
L'únic idioma universal és el petó.
Alfred de Musset

Inici > Botiga > Ebooks > Solastàlgia
Ebook
Ampliar
Títol: Solastàlgia
Gènere: Família/Relacions , Ficció
Editorial: L'Altra editorial
Autor: Ada Castells


Resenya:

«Entreveig finals, grandiloqüents o esllanguits, però sempre inevitables. L'únic que no en sé calibrar és l'abast. Soc jo sola qui s'ofega? O és només la nostra família? O és tota l'espècie humana? O és el planeta Terra?»

La Sara és una Quixot empatxada de lectures apocalíptiques i, arran d'unes inundacions extremes a Barcelona, decideix fugir cap a l'Empordà. A l'expedició l'acompanyen un marit que exporta pollastres al Brasil, una filla adolescent que vol un gos i una tieta excèntrica que no hi toca gaire. L'objectiu és refundar l'edat mitjana amb tecnologia del segle XXI. En contacte amb la natura, la Sara aprendrà a pactar amb l'amenaça, però primer haurà de superar un remordiment profund, la sobredosi filosòfica, les baralles amb la filla i la solastàlgia*. L'amor i assumir la pròpia fragilitat seran les úniques sortides per sobreviure i recuperar el lligam amb els altres.

*La solastàlgia és un terme híbrid (consol + dolor) ideat per l'activista australià Glenn Albrecht. Designa la tristesa causada per la destrucció del nostre entorn i, de retruc, de tot el planeta Terra.

VenedorPreuFormatEnllaç
Amazon9.49 €KindleComprar

Autor
Font: fundacioromea.com
Ampliar
Nom: Ada Castells


Ada Castells (Barcelona, 1968) és escriptora i periodista catalana. Llicenciada en Ciències de la Comunicació a la Universitat Autònoma de Barcelona.

La seva primera novel·la es va publicar l'any 1998 titulada El dit de l'àngel que tracta sobre una ficció realista i esbudellada sobre els seus ancestres protestants. Des de llavors ha continuat publicant novel·les i relats curts.

L'any 2001 va publicar Mirada, una novel·la en contra de la dictadura de la imatge. El 2005 Tota la vida, una biografia novel·lada del pintor C.D. Fiedrich.

La seva última obra és Mare, publicada el 2019, que parla sobre la confrontació entre els records de dues dones, la mare i la filla.

L'any 2012 va rebre el Premi Sant Joan Unnim de literatura catalana amb l'obra Pura Sang, ambientada a Menorca i Barcelona, narra la història d'una dona que lluita per no tenir por de res.

Ha estat redactora al diari Avui i al suplement de cultura de La Vanguardia. Ha fet col·laboracions periodístiques i literàries, comentant llibres de lectura, fent lectura de contes i entrevistes a escriptors, a BTV, TV3, Catalunya Ràdio, COM Ràdio, Suplement Cultura de l'Avui, Cosmopolitan, National Geographic, Sàpiens, La Vanguardia i Time Out .

Actualment, imparteix classes i diferents cursos de redacció i periodisme a l'Ateneu Barcelones ia la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona).


Categories relacionades
Gèneres:
Acció i aventura (13)
Antologies (1)
Antropologia (1)
Arquitectura (1)
Art i fotografía (1)
Assaig (8)
Autoajuda (2)
Biografia (14)
Ciència (13)
Ciència ficció (7)
Clàssics (10)
Còmics (2)
Contemporània (90)
Contes i proses (9)
Crítica literària (1)
Cuina (6)
Drama (7)
Dret (1)
Dret criminal (1)
Drets civils (1)
Economia (5)
Educació (5)
Emocions i sentiments (3)
Erotisme (7)
Espionatge (1)
Espiritualitat (2)
Esports (8)
Família/Relacions (12)
Fantasmes (12)
Fantàstic (28)
Fets reals (4)
Ficció (164)
Ficció bèl·lica (1)
Ficció clàssica (4)
Ficció històrica (17)
Filosofia (1)
Geografia (1)
Història (24)
Humor (8)
Industria (2)
Infantil (94)
Juvenil (108)
Medicina (1)
Misteri i suspens (23)
Mitologia (6)
Muntanya (16)
Música (1)
Nadal (7)
Narrativa (35)
Natura (2)
Negre (21)
Novel·la (52)
Periodisme (3)
Poesia (15)
Política (21)
Psicologia (1)
Relats (7)
Religió (10)
Romàntica (17)
Salut (4)
Sàtira (1)
Societat i cultura (6)
Sociologia (1)
Software i apps (1)
Teatre (8)
Terror (9)
Thriller (2)
Viatges (14)
Violí i violoncel (1)

Gratis (70)

Audiollibre (0)
Epub (53)
Kindle (500)
LIT (8)
Paper (36)
PDF (8)

Totes
Contacte     Anuncis     Forum     Avís legal